8 Червня, 2017

Літній сезон у ТРЦ FORUM LVIV розпочався розіграшем лотереї «Даруємо рік шопінгу».

За період проведення акції серед покупців торгового центру знайшлось близько 7 000 бажаючих, які зареєстрували свої чеки та отримали шанс виграти 80 000 грн на здійснення покупок у ТРЦ FORUM LVIV протягом цілого року.

Цього разу фортуна посміхнулась львів’янину пану Євгену Матієшину, який після вдалого шопінгу із дружиною вирішив перевірити свою вдачу та зареєструватись у акції. Саме це привело його до перемоги номіналом 80 000 грн на шопінг протягом року у ТРЦ FORUM LVIV.

«Наш найулюбленіший центр ТРЦ FORUM LVIV, адже в ньому можна втілити у життя будь – які забаганки – здійснити шопінг, скуштувати різноманітні смаколики, сходити на цікаві розваги. Любі друзі, ми Вам бажаємо – беріть участь в усіх подальших активностях ТРЦ FORUM LVIV, не сидіть на диванах, мрійте плануйте і буде Вам перемога!» – коментує переможець Євген М.

«Ми вдячні відвідувачам ТРЦ FORUM LVIV за активну участь в акції та запрошуємо до майбутніх розіграшів. Вітаємо переможця та бажаємо багато вдалих покупок», коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.