14 Листопада, 2016

Благодійний фонд «Здорові Діти» провів кампанію з ТЦ Forum Lviv «Поділися частинкою свого серця з дітками». В рамках акції було зібрано та перераховано на рахунок фонду 32 370 грн. Кошти збиралися на закупівлю обладнання для неонатальної фототерапії для Львівської Обласної Дитячої Клінічної Лікарні «Охматдит».

Роман Лобай, директор БФ «Здорові діти» говорить: «Станом на 09 листопада 2016 року всього зібрано 52 151,42 грн., які призначені для закупівлі лампи для фототерапії. Загальна вартість лампи близько 140 000,00 грн. Тому збір коштів продовжується».

«Фототерапія – це найбільш сучасний спосіб лікування жовтяниці новонароджених, який не передбачає жодних болючих і неприємних маніпуляцій. Ми вдячні організаторам акції та всім небайдужим людям, адже здорові діти – це наше майбутнє», – коментує Мар’яна Возниця, головний лікар КЗ ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ».

«Ми вдячні відвідувачам ТЦ Forum Lviv за активну участь не лише в розважальних активностях, які організовуються на території торгового центру, але й за те, що вони охоче підтримують благодійні ініціативи. Сподіваємося, що вже зовсім скоро мета БФ «Здорові Діти» буде досягнена», коментує Марина Нестеренко, директор ТЦ Forum Lviv.