19 Грудня, 2015

Товариство допомоги “Свербивус” разом з ТЦ Форум Львів розділив дух Різдва з більш ніж 20 дітьми дитячого будинку «Добре серце». На День Святого Миколая 19 грудня діти мали шанс розповісти свої бажання самому Святому Миколаю та відвідати Різдвяну майстерню Форум Львів, де вони брали участь у майстер-класах по виготовленню ялинкових прикрас. Сімейний розважальний центр Ігроленд привітав дітей спеціальною анімаційною програмою на честь Різдва, яка супроводжувалася веселими іграми по всьому комплексу Ігроленд. Мета запрошення діток – запевнитися, щоб протягом сезону кожна дитина відчула та пережила справжнє свято, а посмішки та сміх дітей були доказом того, що мета була досягнута.

Дитячий будинок «Добре серце» – це дім 24 дітям віком від 6 до 17 років, що розташований у селі Новий Милятин Львівської області. Громадська організація “Свербивус” – некомерційна організація, яка працює з дітьми — сиротами та інтернатами Львівської області. З 2013 року проведено близько 40 подій для дітей з дитячих будинків у Львові та Львівській області.

ТЦ Форум Львів має площу 69 тис.кв.м. і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. З поміж інших такі рітейлери, як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia, Love Republic, Befree, Massimo Dutti, Oysho, Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Форум Львів.