17 Липня, 2017

Лізингова команда ТРЦ FORUM LVIV долучила новий бренд Bookling до портфелю брендів ТРЦ. Магазин в FORUM LVIV стане першою книгарнею мережі на Західній Україні. Книгарня Bookling розміститься в галереї послуг ТРЦ, у приміщенні площею 240 м2, на першому поверсі.

Книжковий магазин Bookling пропонує літературу для широкої вікової категорії, іноземних і вітчизняних видавництв мовою оригіналу. В асортименті книгарні представлені художні книги англійською та українською мовою, література для вивчення іноземних мов, дитячі книги навчальної, розвиваючої та розважальної спрямованості на англійській і українській мові, подарункові видання на іноземних мовах, а також академічна й бізнес-література мовою оригіналу.
Магазин Bookling унікальний тим, що всі представлені англомовні книги є виключно іноземних видавництв, багато з них є ексклюзивними екземплярами.

Торгово – розважальний центр FORUM LVIV продовжує залучати нові бренди до Львова. В цілому, більше 35-ти нових брендів відкрили свої перші магазини у Львові та/або в Західному регіоні в ТРЦ FORUM LVIV. Ми раді вітати бренд Bookling, що вносить різноманіття до нашого портфелю брендів, який ми пропонуємо нашим покупцям, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.