8 Жовтня, 2020

Турецький ритейлер FLO, в рамках виходу на український ринок, незабаром відкриє свій перший магазин в Західному регіоні в ТРЦ FORUM LVIV. Магазин FLO в ТРЦ FORUM LVIV розміститься в районі головного атріуму ТРЦ на першому поверсі та матиме розмір близько 450 м2. На сьогоднішній день FLO є найбільшим ритейлером взуття в Туреччині. Компанія володіє найбільшим портфелем власних брендів, а також брендів взуття, що реалізуються за ексклюзивною ліцензією в Туреччині, з високою лояльністю та впізнаваністю серед споживачів.

Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV, коментує:

Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого портфелю брендів, для того щоб запропонувати львів’янам
найбажаніші та найактуальніші бренди. Окрім того, більше 40-ка брендів обрали ТРЦ FORUM LVIV як локацію для свого першого магазину у Львові та/або в області. Для нас – це велика честь, так як це є показником того, що ТРЦ FORUM LVIV визнається як основний модний простір у Львові, як ритейлерами так і нашими клієнтами.

Forum Lviv Multi Ukraine розробила та володіє ТРЦ FORUM LVIV разом із двома українськими партнерами у сфері нерухомості а саме, групою компаній «Будхаус» та компанією «Галерея Центр». Управління ТРЦ FORUM LVIV здійснюється компанією Multi Ukraine. ТРЦ FORUM LVIV, загальною площею 69,000 м² включає в себе магазини,
ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. ТРЦ FORUM LVIV є місцем зустрічі та fashion локацією у місті Львові. Портфель брендів торгового центру – це унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів.