2 Листопада, 2016

Перший O Bag Store в Західній Україні відкрився у торговому центрі Forum Lviv. Модні аксесуари італійского дизайну, зокрема сумки, годинники та сонцезахисні окуляри, відтепер представлені в магазині, розміром в 40 кв. м., що розташований в головному атріумі Forum Lviv на першому поверсі.

Марина Нестеренко, директор торгового центру Forum Lviv, зазначає: “ТЦ Forum Lviv представив ринку Львова більше 30 нових брендів, серед яких O Bag Store. Презентуючи унікальну концепцію, бренд прекрасно доповнює  портфоліо Forum Lviv. Ми впевнені в тому, що наші покупці будуть повністю задоволені O Bag store”.

Ксенія Павлова, Генеральний Директор O Bag Ukraine коментує: “O Bag Store в Forum Lviv – це наш третій офіційний магазин в Україні. Наші аксесуари можуть бути індивідуальними, завдяки купівлі додаткових компонентів, які можуть легко збиратися та поєднуватися між собою відповідно до образу, вподобань або настрою дня. Ціль бренду – надати нашим клієнтам більшої свободи для модного самовираження та можливість особливо доповнювати свій образ, при цьому постійно змінюючись. Коли справа дійшла до прийняття рішення про місце розташування магазину, ми шукали такий торговий центр, що буде повністю відповідати стандартам нашого бренду: ідеальне розташування, сильний мікс орендарів, а також сучасна, яскрава атмосфера. Торговий центр Forum Lviv відповідає всім нашим вимогам і ми готові завоювати любов покупців міста Львова”.

ТЦ Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом,  в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 100 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТЦ Forum Lviv має вигідне розміщення в діловитому центрі міста і надає можливості як для невеликих місцевих ритейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.