19 Вересня, 2017

На церемонії Retail & Development Business Awards 2017 FORUM LVIV отримав дві нагороди в номінаціях:   Кращий маркетинг ТРЦ та Кращий Середній Торговий Центр.

Переможців визначили відкритим голосуванням учасників ринку та голосуванням Експертної ради Retail & Development Business Awards, яка складалась із топ-менеджерів провідних компаній сфери рітейлу і девелопменту, керівників консалтингових компаній, а також авторитетних експертів ринку рітейлу.

«Ми пишаємося тим, що торговий центр FORUM LVIV отримав визнання учасниками ринку та вдячні нашим орендарям та клієнтам. Кожного дня ми підтримуємо якість роботи FORUM LVIV на найвищому рівні і не зупиняючись на досягнутому, прагнемо до підкорення нових вершин», – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.

Forum Lviv

Multi Ukraine розробила та володіє ТРЦ FORUM LVIV разом із двома українськими партнерами у сфері нерухомості а саме, групою компаній «Будхаус» та компанією «Галерея Центр». ТРЦ FORUM LVIV,  загальною площею 69,000 м2 включає в себе магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. ТРЦ FORUM LVIV є місцем зустрічі та fashion локацією у місті Львові. Портфель брендів торгового центру – це унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів. ТРЦ FORUM LVIV повністю зданий в оренду на 100%.