25 Жовтня, 2015

24 жовтня наймолодшим покупцям ТЦ «Форум Львів» було представлено перший дитячий розважальний центр Ігроленд на Західній Україні, площею майже 1300 кв.м. розваг. Сотні львівських маленьких громадян раділи відкриттю Ігроленд.

Відтепер підлітки можуть насолоджуватися грою на відео-симуляторах, «редемпшен» іграми. Маленькі покупці ТЦ «Форум Львів» можуть награтися досхочу на дитячих майданчиках, в лабіринтах та в інші iгри. А день народження в Ігроленді буде завжди згадуватись із теплотою та захопленням.

«Ми хочемо, щоб всі наші відвідувачі, навіть найменші, отримали масу задоволень і незабутніх вражень перебуваючи в торговому центрі «Форум Львів». І це все можливо разом з Ігроленд!» коментує Марина Нестеренкодиректор ТЦ Форум Львів.

«Ми давно мали плани відкрити комплекс Ігроленд у Львові, однак необхідно було знайти місце, яке б відповідало нашим критеріям: розташування в центрі міста, сильний портфель брендів і західний підхід управління. Форум Львів відповідає усім вимогам, і ми думаємо, що це саме те, що треба мешканцям Львова. Ігроленд – це відпочинок та розваги для всієї родини; місце дозвілля дорослих та дітей, де є нагода провести час весело та корисно всією сім’єю. Ми впевнені, що мешканці та гості Львову не будуть розчаровані відвідуючи Ігроленд в ТЦ «Форум Львів», говорить Павло Демінськийгенеральний директор мережі дитячих розважальних комплексів Ігроленд.

Під час Урочистого Відкриття ТЦ «Форум Львів», що відбулося 25-27 вересня, більш ніж 220 000 львів’ян відвідали торговий центр. Здано в оренду 97% площі ТЦ.

Forum Lviv – це перший торговий центр Multi в Україні, що відкрився у самому центрі історичної частини Львова. Це також найпрестижніший проект торгової нерухомості у країні. Multi Ukraine збудувала Forum Lviv з двома українськими партнерами-забудовниками: «Галерея Центр» та «Будхаус Групп»«Форум Львів» має площу 69 тис. кв. м. і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг.

З поміж інших такі ритейлери , як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia , Love Republic, Befree , Massimo Dutti, Oysho , Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Forum Lviv.