4 Жовтня, 2018

ТРЦ FORUM LVIV став єдиним торговим центром в Україні, який успішно пройшов сертифікацію зеленого будівництва BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

Вимоги BREEAM враховувалися і закладалися ще на стадії проектування та будівництва ТРЦ FORUM LVIV, і відповідний сертифікат був фінально отриманий у вересні 2018 року.
BREEAM є провідним в світі методом оцінки стабільності проектів генерального планування, інфраструктури та будівель. Це означає, що об’єкти, які сертифіковані BREEAM є більш раціональними, покращують добробут людей, які живуть та працюють у них, допомагають захищати природні ресурси та створюють привабливі інвестиції в нерухомість.

«ТРЦ FORUM LVIV, розташований у самому центрі Львова, має унікальну архітектуру та мікс орендарів. З самого початку ключовим завданням було створення проекту, який гармонійно інтегрується в загальний паттерн міста. ТРЦ було збудовано та зараз він продовжує працювати відповідно до високих стандартів якості і раціональним принципам використання ресурсів. І сподіваємось, що ми будемо служити прикладом для інших девелоперів на ринку», – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.