4 Липня, 2016

Набір з трьох велосипедів PRIDE виграла львівська родина Олійник всього лише завдяки тому, що зробила покупку в Forum Lviv. Виграш велосипедів виявився справжнім сюрпризом для 53 річної переможниці. Олійник Марія Теoдорівна – по-справжньому везучий переможець. Адже протягом 5 тижнів було подано більше ніж 2000 анкет на участь у розіграші в популярному ТЦ Forum Lviv.

«Шопінг в Forum Lviv приніс нам приємні бонуси. Дуже тішить те, що тепер всією родиною ми можемо проводити ще більше часу разом, катаючись по місту на наших нових і стильних велосипедах», – коментує Олійник Марія Теодорівна.

«Кампанія «Виграй велосипеди для всієї родини» була одним з багатьох  приємних  нових вражень, які ми пропонуємо для наших покупців. Ми хочемо вирізнити Forum Lviv серед інших торгових центрів не лише завдяки портфелю брендів, який ми пропонуємо, а також завдяки заходам та акціям, які ми організовуємо. Львів’яни знають, що у Forum Lviv завжди відбувається  цікава акція чи подія. Forum Lviv продовжить дивувати гостей і дарувати масу позитивних емоцій», – коментує Марина Нестеренко, Директор ТЦ Forum Lviv.

Інновації Forum Lviv

Forum Lviv впроваджує нові додаткові послуги для своїх відвідувачів, що допоможуть торговому центру бути не лише топ-fashion напрямком у Львові, але й забезпечать львів’янам дійсно новий унікальний досвід здійснення покупок. Нові додаткові послуги включають першу в своєму роді в  Україні подарункову картку торгового центру, інформаційне табло руху громадського транспорту, та використання нових інструментів в рамках заходів. Всі засоби допомагають посилити позицію Forum Lviv, як дійсно нове місце для зустрічі в історичному місті Львові. Результатом цього є позитивні відгуки, як від рітейлерів так і від покупців, що відображається в вражаючих показниках відвідуваності торгового центру та  високих оборотах рітейлерів.