1 Грудня, 2015

Львів’янка Марина Сподарик виграла новий Peugeot 208 за шопінг в ТЦ Forum Lviv. Перемога в розіграші стала справжнім сюрпризом для 32-річної Марини.

Марина з чоловіком Русланом та їх 4-річна дочка –  справжні щасливі переможці. Загалом більше ніж 10,700 анкет було заповнено протягом 6 тижнів акції в популярному Forum Lviv.

«Чоловік мені зробив подарунок на день народження- парфуми про які я досить давно мріяла. І цей подарунок, куплений у Forum Lviv здійснив ще одну мрію. Це наша перша автівка, тому вона є приємним бонусом» коментує Марина Сподарик

За проведенням жеребкування стежила незалежна аудиторська компанія Advice Group.

«Акція «Купуй в Forum Lviv та виграй Peugeot 208» була одним з багатьох  приємних  нових вражень, які ми пропонуємо для наших покупців. Ми хочемо вирізнити Forum Lviv серед інших торгових центрів не лише завдяки портфелю брендів, який ми пропонуємо, а також завдяки заходам та акціям, які ми організовуємо. Львів’яни знають, що у Forum Lviv завжди відбувається  цікава акція чи подія. Цієї суботи більше ніж 55 000 людей відвідали наш торговий центр і ми їм всім вдячні. Forum Lviv продовжить дивувати гостей і дарувати масу позитивних емоцій. А вже за два тижні в Forum Lviv відчуватиметься справжній дух Європейського Різдва. І ми з радістю знову допоможемо Львівянам обрати подарунки своїм найріднішим,» коментує Марина Нестеренко, директор Forum Lviv

Forum Lviv має площу 69 тис.кв.м. і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг разом з оглядовою вежою, терасою і популярним парком. З поміж інших такі рітейлери, як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia, Love Republic, Befree, Massimo Dutti, Oysho, Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Forum Lviv. Перший екран 4DX у Львові розташований у ТЦ Forum Lviv в Планета Кіно.