28 Квітня, 2017

25 квітня, у Варшаві (Польща) Міжнародна Спілка Торгових Центрів (ICSC) вручила відзнаку ТРЦ Forum Lviv, вкатегорії Нові збудовані ТРЦ (Середньогота Великого розміру). ТРЦ Forum Lviv, щовходить до портфелю торгових центрів компанії Multiвідкрився в 2015 році, та єпершим торговим центром компанії Multi в Україні. ТРЦ Forum Lviv знаходиться вісторичній частині Львова і є одним із найпрестижніших ритейл проектів країни.

Представник журі ICSC: «ТРЦ Forum Lviv прекрасно інтегровано у міську забудовуТорговий центр, що розмістився на локації неподалік центру містатеперявляється рушієм міської регенерації навколишньої зони. Це підтримується за рахунок покращення громадського простору навколо ТРЦ Forum Lvivщо в свою чергу, також забезпечує сполученняторгового центру з містомТРЦ Forum Lviv презентує широкий спектр fashionритейл мереж – серед яких і міжнародні бренди, що є новими для регіонуіукраїнські брендиТРЦ Forum Lviv булореалізовано за дуже складних політичних і економічних умов в Україні. Тим не менше, з дня його відкриття, ТРЦ має великий успіх, що є доказом того, що він заснований на надійних засадах ринку.»

Гавайн Мінксдевелопмент директор MultiPoland коментує: «Компанія Multi, маючи понад 35 років досвіду роботи в більше ніж 20-ти країнах, має величезний досвід. Однак, виклики в Україні були настільки екстраординарними, що ми, як команда,прикладали надмірні зусилля для досягнення цілі.  Ми вдячні за досвід, але більше за те, що нам вдалося зробити для міста. ТРЦ Forum Lviv допоміг створити понад 800 постійних робочих місць. Окрім того, ми представили стандарти BREEAM для України і підвищили усвідомлення щодо поняття раціональності в довгостроковій перспективі протягом всього процесу девелопментуВисловлюю слова подяки ЄБРР та Unicredit, а також нашим міноритарним партнерам групі компаній «Будхаус» та компанії «Галерея Центр».