11 Квітня, 2019

Новий формат МакДональдз у ТРЦ FORUM LVIV: відтепер у закладах можна замовити страви на касі чи терміналі самообслуговування

Особливості ресторанів МакДональдз з досвідом майбутнього, якими можуть скористатися відвідувачі ТРЦ FORUM LVIV:

  • Новий принцип роботи касової зони більш зручний для відвідувача. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв.  Відтак, відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному.
  • Термінали самообслуговування є обов’язковим елементом ресторанів з досвідом майбутнього і дозволяють відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.
  • В ресторанах з досвідом майбутнього оновлюється форма одягу співробітників та дизайн меню.

Також з’явилася ще одна принципово важлива особливість ресторанів з новим форматом. Новий принцип роботи кухні «Приготовано для тебе», який дозволить відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак – додати до улюбленого Дабл Чізбургеру ще один біфштекс чи замовити бургер Маестро з чотирма додатковими інгредієнтами.

“Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого портфелю брендів, для того щоб запропонувати львів’янам найбажаніші та найактуальніші бренди та концепти. Для нас важливо надати відвідувачу ТРЦ FORUM LVIV унікальний досвід здійснення покупок.  А коли, це підтримується та підсилюється і оновленнями концептів закладів орендарів, заразом ми досягаємо максимального ефекту”, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.

«Досвід майбутнього в МакДональдз – це можливість запропонувати відвідувачам нове більш прогресивне обслуговування. Ми ніколи не стоїмо на місці, ми змінюємося і запрошуємо відвідувачів скористатися всіма перевагами цих змін. У 2018 році 18 ресторанів в Україні запропонували досвід майбутнього своїм гостям, а до кінця 2019 року ще 19 закладів матимуть новий формат», – зазначила генеральний директор МакДональдз в Україні Юлія Бадрітдінова.