15 Квітня, 2016

Торговий центр Forum Lviv компанії Multi в Україні отримав нагороду в галузі ритейл девелопмента за кращий торговий центр в Центральній і Східній Європі на 13-ій щорічній церемонії нагородження Central & Eastern Europe Real Estate Quality Awards (CEEQA). Нагорода вручалася на гала-вечері у Варшаві 12 квітня. Дана флагманська подія в сфері нерухомості, яка проходить щороку, є однією з найбільш вагомих бізнес-подій в Європі. В заході взяли участь понад 700 ключових та впливових бізнес-лідерів галузі з більш ніж 50 країн світу.
У 2016 році CEEQA нагороди даються за бізнес-лідерство та досягнення в області комерційної нерухомості в Центральній і Східній Європі протягом 2015 календарного року.

Гавайн Мінкс, директор з девелопменту в регіоні Східної та Центральної Європи  компанії Multi: “Девелопмент торгового центру Forum Lviv відбувався в найскрутніші за останні часи десятиліття для Центральної і Східної Європи. Ми відмовилися йти на які-небудь компроміси з точки зору якості, що окупилося сповна. Наші ритейлери і клієнти на власному досвіді відчувають цю якість щодня, і ми раді, що Forum Lviv нагороджено цією поважною премією “.

Forum Lviv

Forum Lviv було відкрито 25 вересня 2015 року. Торговий центр розташований в історичному центрі міста Львова. Forum Lviv має площу 69 000 м2. Портфель брендів Forum Lviv включає в себе такі популярні бренди, як Zara, Springfield, Bershka, Mango, Massimo Dutti, Lacoste, Pull & Bear, Stradivarius, Reserved, Sinsay, Cropp Town, Планета Кіно та багато інших. Торговий центр також пропонує 600 підземних паркувальних місць. Компанія Multi  Ukraine розробила і є власником  Forum Lviv разом з двома українськими партнерами по нерухомості: Галерея Центр і Budhouse Group. Концепція Forum Lviv розроблена архітектурним бюро Multi  – TTDesign. Forum Lviv збудовано на місці колишньої занедбаної території в самому центрі Львова. Forum Lviv стане першим торговим центром  в Україні з сертифікатом BREEAM. Проект репрезентує собою значні інвестиції в ревіталізацію центру міста, створюючи новий торгово-розважальний координаційний центр в місті і стимулюючи подальші інвестиції в м Львів, як регіональний діловий центр Західної України. Forum  Lviv є єдиним ритейл торговим центром такого формату та якості в серці міста, а й одним з небагатьох в Україні.

Про CEEQA

CEEQA проводиться щорічно спільно з Financial Times і в партнерстві з широким колом провідних міжнародних і регіональних організацій. Мета – відзначити бізнес-досвід і виділити досягнення і можливості сектору нерухомості Центрально-Східної Європи на міжнародній інвестиційній арені. Подача заявок на нагороду – вільна, а оцінює їх група журі, до складу якого входять старші представники провідних компаній ринку в галузі по всій Центральній, Східній і Південно-Східній Європі. Голосування проходить під пильним наглядом консультантів компанії Deloitte, яким довіряють по всьому світу. CEEQA є однією з найпрозоріших та авторитетних нагород в галузі в Європі.

Детальна інформація на: www.ceeqa.com

Про Multi

Компанія Multi є провідним власником, управляє та (ре) девелопером високоякісних торгових центрів по всій Європі і Туреччині. Компанія Multi як добре капіталізована і орієнтована на зростання загальноєвропейська ритейл-платформа, сфокусована на створенні, управлінні і поліпшенні стабільного доходу від оренди. Проекти Multi часто стають каталізаторами економічного зростання і соціального відродження міст і регіонів, де вони будуються. З моменту свого заснування в 1982 році Multi відіграла активну роль в девелопменті більше 180 проектів, і в даний час володіє і / або управляє більш ніж 130 торговими центрами.

Multi працює в 13 країнах, включаючи Нідерланди, де знаходиться штаб-квартира, а також в Бельгії, Чехії, Німеччині, Італії, Латвії, Польщі, Португалії, Словаччині, Іспанії, Україні, Великобританії та Туреччині.

Більше інформації на: www.multi.eu