16 Січня, 2017

Лізингова команда Forum Lviv залучила до портфелю брендів торгового центру новий мультибрендовий магазин – ALL STARS. В ALL STARS буде представлено широкий асортимент оригінального взуття, одягу та аксесуарів спортивного стилю.

Незабаром новий 172 кв.м. магазин ALL STARS вітатиме львівських покупців на другому поверсі в зоні Малого Атріуму в ТЦ Forum Lviv.

Головна особливість магазинів ALL STARS — величезний вибір кросівок і кед, багато з яких є ексклюзивними на території України. В магазинах представлені всесвітньо відомі sportswear бренди: Nike, Jordan, Converse, Helly Hansen, New Balance, Asics, Lotto, Vans, Saucony, Puma, Crep, Diadora (скоро).

ТЦ Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом,  в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 100 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТЦ Forum Lviv має вигідне розміщення в діловитому центрі міста і надає можливості як для невеликих місцевих рітейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.