10 Липня, 2017

Лізингова команда ТРЦ Forum Lviv залучила до портфелю брендів торгового центру новий розважальний комплекс – 360VR, тим самим розширивши розважальний сегмент у ТРЦ.

Новий та унікальний розважальний комплекс 360VR площею 43 м.кв вітає відвідувачів на третьому поверсі ТРЦ Forum Lviv біля зони фуд корту. 360 VR – це перший в Україні атракціон, який поєднує найсучасніші технології та дозволяє повністю зануритись у дивовижний віртуальний світ.

Платформа, на якій працює атракціон – це робот, рухи якого тонко підлаштовуються під сюжет фільму у форматі віртуальної реальності. Завдяки цьому динамічні рухи максимально наближені до реальних, а додаткові спецефекти, такі як: вітер, звук та аромат повністю занурюють у віртуальний світ, та викликають шквал позитивних емоцій.

ТРЦ Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом, у декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 120 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТРЦ Forum Lviv має вигідне розміщення в діловому центрі міста і надає можливості, як для невеликих місцевих рітейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.