29 Грудня, 2015

У лютому новий магазин Fellini відкриється в ТЦ Forum Lviv, що розташований в центрі міста Львів. Відповідну угоду було підписано, згідно якої популярне італійське взуття та аксесуари бренду будуть представлені у Forum Lviv  в магазині, площею приблизно 150 кв.м. Магазин Fellini буде знаходитися на головній площі Forum Lviv  на першому поверсі.

“Невід’ємними атрибутами бренду Fellini є несподіване поєднання кольорів, матеріалів та використання аксесуарів. Forum Lviv – це місце моди у Львові. Таким чином, бренд Fellini, що вже полюбився львів’янам є прекрасним доповненням до портфелю брендів, який ми пропонуємо нашим покупцям,”- коментує Марина Нестеренко, Директор ТЦ Forum Lviv.

В ТЦ Forum Lviv здано в оренду 98% площі. Forum Lviv має площу 69 тис.кв.м. і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. З поміж інших такі рітейлери, як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia, Love Republic, Befree, Massimo Dutti, Oysho, Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Форум Львів.