14 Січня, 2019

Концептуальний бутик BROCARD Niche Bar в ТРЦ FORUM LVIV є першим для бренду на Західній Україні. Він розміститься  в головному атріумі ТРЦ на першому поверсі та матиме розмір понад 150 м2. В BROCARD Niche Bar  відвідувачі зможуть насолодитися особливою атмосферою, індивідуальним підходом та унікальною колекцією нішевих брендів.

Магазин Crocs розміститься в головному атріумі ТРЦ на другому поверсі та матиме понад 40 м2. Компанія Сrocs є світовим лідером у виробництві інноваційного взуття сегмента Саsual для чоловіків, жінок і дітей. Колекції представляють більш ніж 300 видів моделей різних стилів .

“Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого портфелю брендів, для того щоб запропонувати львів’янам найбажаніші та найактуальніші бренди. Окрім того, більше 35-ти брендів обрали ТРЦ FORUM LVIV як локацію для свого першого магазину у Львові та/або в області. Для нас – це велика честь, так як  це є показником того, що ТРЦ FORUM LVIV визнається як основний модний простір у Львові, як ритейлерами так і нашими клієнтами”, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.