14 Грудня, 2016

Торговий центр Forum Lviv отримав нагороду “Кращий торговий центр Львова” на церемонії нагородження Національної Премії України в сфері роздрібної торгівлі Retail Awards 2016 «Вибір споживача», що відбувалась 7 грудня 2016 року у Києві.
Заснована в 2011 році, премія Retail Awards отримала широке визнання та відома її незалежними експертами – тільки клієнти можуть голосувати за лідерів нагород. У цьому році брали участь близько 200 кандидатів  –  провідні торгові центри та рітейл компанії. Вибір найкращого торгового центру був зроблений саме споживачами, що є найціннішим визнанням.

«Ми пишаємося тим, що торговий центр Forum Lviv отримав ще одну нагороду і визнаний Кращим торговим центром Львова. Кожен день ми підтримуємо якість роботи Forum Lviv на найвищому рівні для комфорту наших покупців і, не зупиняючись на досягнутому, прагнемо до підкорення нових вершин. Ми вдячні всім, хто голосував за ТЦ Forum Lviv, і за те, що наша щоденна праця помічена, оцінена і нагороджена», – коментує Марина Нестеренко, керівник ТЦ Forum Lviv.

ТЦ Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом,  в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 100 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТЦ Forum Lviv має вигідне розміщення в діловитому центрі міста і надає можливості як для невеликих місцевих рітейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.