13 Лютого, 2017

Незабаром в торговому центрі Forum Lviv відкриється нова студія-магазин VOVK. В Forum Lviv бренд буде представлений в магазині, розміром 180 кв.м., що розташується в головній фешн-галереї Forum Lviv на другому поверсі.

Молодий український бренд VOVK запропонує львів’янкам і гостям міста одяг власного виробництва, що виготовляється під чітким контролем якості. Серед інших головних переваг бренду – високий рівень сервісу та стильний інтер’єр магазину.

Марина Нестеренко, директор торгового центру Forum Lviv, коментує: “Ми раді представити відвідувачам ТЦ Forum Lviv студію-магазин VOVK. Широкий асортимент жіночого одягу, створеного в Україні, а також бездоганна якість безсумнівно буде радувати наших модниць. Представляючи концепцію “Made in Ukraine”, бренд прекрасно доповнює портфоліо Forum Lviv”.

ТЦ Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом, в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 100 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТЦ Forum Lviv має вигідне розміщення в діловитому центрі міста і надає можливості як для невеликих місцевих ритейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.